LEONWORKER
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

ENDÜSTRİYEL VAKUM MAKİNALARI, OTO KUAFÖR

* Halı yıkama oto kuaför temizlik makinası olan modelimiz ölçülerinin küçük olması sebebiyle kullanım pratikliği, plastik ve krom  gövdesi sayesinde hafif ve dayanıklılık  sağlar.

1400 W güçlü emiş motoruyla halıların ve  oto döşemelerinin diplerindeki kirleri alır, su püskürtme ve şampuanlı temizlemesi sayesinde halılar  ve oto döşemelri gerçek görünümüne kavuşur.

Taşıma arabası sayesinde kolay manevra olanağı sağlar. Extra izolasyon sistemi ile düşük ses seviyeli temizlik makinasıdır. Taşıma arabasında çeşitli zeminler için size gerekecek olan aksesuarları taşıma imkanı sunar.

İz yapmayan lastik tekerleklere sahiptir şampuanlı temizleme özelliği ile ticari anlamda zaman ve tasarruf sağlamaktadır.

*Yer yıkama cilalama makinaları üstün performansları ve ideal ölçüleriyle özellikle dar alanlarda kolay çalışma imkanı sağlamaktadır. Zemin cilalama, cila sökme, ovma, parlatma ve halı şampuanlama yada yıkama işlemlerinde en büyük yardımcınızdır. Bu modellerde motor ünitesi makinanın önüne doğru konumlandırıldığından makina çalışırken mükemmel denge ve manevra yeteneği sağlar. Güçlü ve dayanıklı malzemesiyle kolay taşımaya olanak vermesi için, şase geniş tekerlek üzerine oturtulmuştur. Güçlü kayış sistemi, yüksek titreşime ve sese karşı koyarken temizlik performansınıda arttırır. Fırçayı çevreleyen bariyerler sayesinde süpürgelikler, mobilyalar ve çalışma alanındaki diğer yerler hasar görmez. Yer cilalama makinalarında kullanılan yedek parçalar ve fırçalar zemine göre değişiklik gösterir.

Ergonomik kavrama yeteneği ayarlanabilir tutma sapı,kolay kullanımı ve yüksek verimlilik yer yıkama cilalama makinalarımızın ortak özellikleridir. Kuru köpük sistemi ile halılara zarar vermeden temizlenir